Stressless® - The Innovators of Comfort

Stressless Wave høy rygg

Alle mål er i cm.
2-seter Bredde Høyde Dybde Setehøyde
Medium 145,3 101 81 44

Stressless Wave høy rygg

Med rene linjer og moderne stil kombinerer Stressless Wave design og estetikk uten å gi slipp på Stressless komfort. Hvert sete er en individuelt regulerbar sittesone med Plus-system og valgfrihet mellom høy og lav rygg. Stressless Wave har vår patenterte glidefunksjon som følger kroppens minste bevegelse for å gi deg optimal støtte og komfort. Denne modellen kan kombineres med vår Big Corner, Medium Corner og Sector, og leveres med fem valgfrie ben-varianter.

Stressless Design Online
Se inspirerende bilder
og se hvordan de føles
 • Stressless Wave
  Stressless Wave
 • Stressless Wave
  Stressless Wave
 • Stressless Wave
  Stressless Wave
 • Stressless Wave
  Stressless Wave
 • Stressless Wave
  Stressless Wave
 • Stressless Wave
  Stressless Wave
 • Stressless Wave
  Stressless Wave
 • Stressless Wave
  Stressless Wave

Stoler og sofaer i samme design

Ønsker du et helhetlig interiør er det en klar fordel å sette sammen designlike møbler. Derfor finnes det matchende Stressless hvilestoler til Stressless sofa og omvendt. Alt leveres selvfølgelig i samme lær- eller tekstiltyper, og treverk om du ønsker det.

Glide™ System

Stressless unike glidefunksjon tilpasses din kroppsvekt ved å stramme det sorte rattet med Stressless-logoen til ønsket friksjon. Glidesystemet reagerer raskere og mykere på kroppsbevegelsene dine når du legger deg bakover, og er bedre avbalansert slik at du kan legge deg helt ned uten å anstrenge deg det minste.

Lær tekstil & treverk

Til Stressless hvilestoler og sofaer kan du velge blant flere typer møbellær og tekstilvarianter som alle fåes i mange flotte farger. På synlig treverk kan du også velge mellom forskjellige farger. I Stressless-studio hos Ekornes-forhandlerne kan du ta og føle på alle våre lær-og stofftyper og treverk, og se fargekombinasjoner i praksis.

Plus™ System

Plus systemet sørger automatisk for riktig støtte til nakke og korsrygg i alle posisjoner. Korsryggstøtten reguleres synkront med nakkestøtten, og gir deg alltid perfekt komfort, enten du sitter oppreist eller tilbakelent. Dermed kan du både lese og se på TV, selv i tilbakelent stilling. Skulle du ønske å ta en høneblund, kan du med et enkelt håndgrep koble inn sovefunksjonen.

Flere størrelser samme design

Det er viktig at du får maksimalt utbytte av din nye Stressless, derfor lages våre hvilestoler i flere størrelser. De fleste av våre design lages i tre størrelser, andre i to. Erfaringen viser at par som kjøper to stoler ofte har behov for to ulike størrelser.

Stressless konstruksjon

Hemmeligheten bak Stressless® komfort ligger i den unike konstruksjonen:
Formstøpt polyuretan kaldskum sikrer maksimal dybdekomfort. Blokkstøpt og formskjært polyuretan kaldskum bidrar til riktig mykhet. Supersoft polyesterfiber gir en ekstra luksusfølelse og et tiltalende utseende. Flexofjærer på stålramme gir en svært holdbar konstruksjon og behagelig fjæring. PlusTM-systemet sørger for at du alltid har riktig støtte til nakke og korsrygg. Ekte hud. Enestående glidesystem som reguleres med kroppsvekten. 2-punkts understell på glidering gir unik stabilitet og 360° sving. Understell av laminert bøk. Alle farger er beiset og lakkert.
10 års garanti

10 års garanti

Du får 10 års garanti på stolenes innvendige mekanisme som gjelder fra kjøpsdatoen. Denne garantien dekker PlusTM Systemet og den innvendige trerammen, inkludert metallfjærene og glidesystemet. Den dekker ikke skader på lær- eller trematerialer eller feil eller skader som skyldes at produktet ikke er brukt i henhold til produsentens anvisninger, eller feil eller skader som skyldes at produktet er reparert av personer som ikke er autorisert av produsenten.

Leather Fabric and Wood
Fabric
Møbeltekstiler tilpasset den moderne livsformen 


TEKSTILER

Stressless® tilbyr en helt ny følelse av komfort; moderne, lune og luksuriøse tekstilkolleksjoner som passer perfekt sammen med våre møbler i lær. Alle med spesielle egenskaper og de er tilgjengelige i et bredt utvalg av farger slik at du kan finne den perfekte match til ditt interiør.


Om Tekstiler

Vær oppmerksom på at fargeendringer vil forekomme som resultat av bruk, og på grunn av effekten av lys. Møbler bør beskyttes fra direkte sollys. For å forlenge levetiden og utseendet på møblene, bør trekket støvsuges regelmessig, og kun tørrenses profesjonelt.

LeatherEkornes® møbellær

Ekornes er en av Europas største brukere av møbellær. Læret kjøpes fra utvalgte garverier internasjonalt. Våre egne inspektører er med på utvelgelsen av læret, som skjer iht. internasjonale normer for kvalitetsfastsettelse. Dette arbeidet har gitt oss erfaringer som kommer deg til gode når du kjøper Stressless® eller Ekornes® lærmøbler. Våre møbellær er produsert etter gjeldende lover, retningslinjer og anbefalinger til bruksegenskaper og for bruk og innhold av kjemikalier og andre stoffer. For å sikre at vi til enhver tid er ajour med hva som skjer mht. helse, miljø og sikkerhetskrav, samarbeider vi med anerkjente internasjonale institusjoner på dette fagfeltet.

Du kan velge mellom disse lærtypene til Stressless® eller Ekornes® møbler:

Batick:
BATICK er et korrigert, dekkfarget og narvsatt møbellær, der de fleste naturlige merker og sår er fjernet. Batick kan ha to-tone fargeeffekt for å skape liv i overflaten. Batick har god lysekthet, men fargeendringer oppstår med tiden som følge av bruk og lyspåvirkning. Et beskyttende lakksjikt forenkler renholdet. Enkelt renhold, gode bruksegenskaper og gunstig pris gjør Batick til et godt valg.

Classic:
CLASSIC er et korrigert, dekkfarget og narvsatt møbellær. Classic er noe tykkere og har en mer markant narv enn Batick. De fleste naturlige merker og sår er fjernet. Også enkelte Classic farger har to-tone fargeeffekt for å skape liv i overflaten. Et beskyttende lakksjikt forenkler renholdet. Classic er et godt valg når du vil ha et lær med gode bruksegenskaper og en kraftig struktur.

Paloma:
PALOMA er et lettere korrigert møbellær med en narvsetting som jevner ut noe av den naturlige strukturen (narvbildet) i læret. Imidlertid vil narvstrukturen i Paloma kunne variere på ulike deler av møbelet og det kan også forekomme små fargenyanser i læret. Merker etter sår, arr og insektbitt er naturlig og vil forekomme på Paloma. Ett tynt lakksjikt gir Paloma en viss beskyttelse og letter renholdet, men Paloma har ikke samme slitestyrke og beskyttelse som Batick og Classic. På grunn av sitt myke, naturlige og komfortable uttrykk er Paloma et veldig populært valg.

Royalin:
ROYALIN er den mest eksklusive av Ekornes sine lærtyper, men også den mest ømfintlige. Royalin er et møbellær med naturlig narv og struktur og kan ha små fargenyanser samt noen merker etter sår og skader. Dette er karakteristisk for et så naturlig materiale som Royalin. En svært lett overflatebehandling gir en viss beskyttelse, men Royalin absorberer lett fuktighet og er ekstra følsom for slitasje, varme, sollys, søl og svette. Dette innebærer krav til større forsiktighet ved bruk, og større sårbarhet for påvirkning av direkte kontakt med menneskehud (spesielt fra nakke/hår og hender). Royalin har den mykheten og gløden som kjennetegner et førsteklassesmøbellær. Ulik struktur på ulike deler av møbelet er naturlig for Royalin og er et kjennetegn på et lær av høy kvalitet.

Treverk i flere vakre farger

Til dine Stressless- og Ekornes-møbler med synlig treverk, kan du velge mellom forskjellige farger. Litt avhengig av møbeltype har du følgende farger å velge mellom: Natur, kirsebær, teak, brun, mahogni, wenge og svart.

Treverket er laget av laminert Europeisk bøk, en lys tretype med pen struktur som er spesielt godt egnet til farging. Hardheten i treet gjør møbler i bøk ekstremt holdbare.