Pressemeldinger

Svane Zesam

13.03.13

Folk ønsker mer luksus på soverommet


Salget av designersengen Svane Zesam har siden lanseringen i september 2012 gått over all forventning. Ekornes ser en stadig økende interesse for å kjøpe kvalitetsmadrasser som sikrer en god natts søvn og samtidig bidrar til å gjøre soverommet til mer enn bare et soverom.

Så mye mer enn bare et soverom

– En vellykket kombinasjon av komfort og elegant design er nok blant hovedgrunnene til salgssuksessen vi opplever med Svane® Zesam, sier Marketingsjef Stina Bredal-Rørvik.

Soveromtrenden beveger seg mer og mer i retning av åpne dører, og interiøret spiller en viktigere rolle. I tillegg til at du sover en tredel av livet, tilbringer du gjerne også en del tid i våken tilstand der inne, og da er det viktig at madrassen er komfortabel og på samme tid bidrar til et helhetlig og stilfullt designuttrykk som gjør rommet innbydende.

Roligere netter på en IntelliGel®-madrass

Skal du følge ekspertenes råd og kjøpe deg en ny madrass for å sove bedre, bør du ikke nøye deg med hva som helst. Det er ikke byttet av madrass i seg selv som bedrer søvnen, men byttet til en bedre madrass.

– En bør derfor investere litt tid i å finne frem til en madrass som gir ergonomisk korrekt støtte til hele kroppen. Det er viktig at madrassen former seg etter kroppen din, og ikke omvendt, sier Stina Bredal-Rørvik

Tester Ekornes har fått utført, viser at en på en IntelliGel®-madrass snur seg færre ganger i løpet av natten enn på andre typer madrasser. Mye av grunnen til dette er at det unike IntelliGel®-materialet sørger for at kroppen ligger ergonomisk riktig, og hjelper deg å skifte liggestilling uten at du anstrenger deg. Det betyr at du får mer av den dype viktige søvnen gjennom natten.


En viktig brikke i det helhetlige helsebildet

– Forskning viser at seksti til nitti prosent av befolkningen vil oppleve ryggsmerter en eller annen gang i livet. Det hjelper lite å få nok søvn, hvis ryggsøylen blir uheldig belastet gjennom hele natten, sier Stina Bredal-Rørvik

En av de viktigste forutsetningene for å sove godt, er at en ligger med rett ryggsøyle, og at madrassen tilpasser seg kroppen optimalt. Sover du på en Svane® IntelliGel® madrass kan du faktisk sove færre timer hver natt, og få mer ut av dagen.

– En vet det når kroppen har fått ligge eller sitte ekstra godt. Kroppen kjenner nemlig det øyet ikke ser. Det som ligger skjult under overflaten, sier Stina Bredal-Rørvik.


Noen av madrassens spesielle egenskaper:
  • Sengen gir perfekt støtte, enten du ligger eller sitter.
  • IntelliGel® i madrassen gir optimal trykkavlastning. Det er bygget opp av cellevegger i gel, som samarbeider om å gi perfekt støtte til kroppen, uansett liggestilling.
  • Selvregulerende nakkestøtte sikrer komforten med en gang du lener deg bakover. Ved trykk mot madrassen i skulderpartiet kommer nakkestøtten frem av seg selv. Når du legger hodet på puta blir trykket fra skuldrene mindre, og nakkestøtten går tilbake.
  • Korsryggstøtten kommer automatisk frem når du justerer opp sengens posisjon, slik at korsryggen støttes på samme måte som i en Stressless®.
  • Ergonomisk sittestilling sikres når madrassen justeres til sittende posisjon. Da heves fotenden slik at lårene får støtte.
  • Justeres enkelt med trådløs fjernkontroll eller App på telefonen.
 

Stressless-komfort på hjul

04.02.13

Tysk publikumspris til norske Stressless

04.02.13

Endring i ledelsen

03.12.12

Stressless Voyager

21.02.12

Stressless blir pretty in pink!

21.02.12

Applikasjoner fra Ekornes

09.12.11