Storordre for Ekornes Contract AS

Lagt til Maritime Møbler AS

Ekornes Contract AS sin kunde Maritime Møbler AS har landet sin største ordre noen sinne hos USA-selskapet Marine Interior System.  Maritime Møbler AS har hovedkontor og fabrikk på Bolsøya i Molde. De skal levere møbler til 26 offshorefartøy, og har valgt sofa og Stressless stol levert av Ekornes Contract AS

Ekornes Contract AS sin kunde Maritime Møbler AS har landet sin største ordre noen sinne hos USA-selskapet Marine Interior System.  Maritime Møbler AS har hovedkontor og fabrikk på Bolsøya i Molde. De skal levere møbler til 26 offshorefartøy, og har valgt sofa og Stressless stol levert av Ekornes Contract AS.

Alle lugarer om bord i de 26 skipene vil bli utstyrt med sofa og Stressless Atlantic hvilestol fra Ekornes.  Ekornes Contract AS har levert møbler til flere store skip de siste årene, og ser på bl. a. offshorefartøy og cruiseskip som viktige marked fremover.

-        Våre møbler tilfredsstiller de strenge kravene for bruk på skip og i offentlige miljø.  Kravene er høye både med hensyn til brannsikkerhet, kvalitet og miljø. Mannskap gir uttrykk for at standarden om bord er viktig for både moralen og evnen til å hvile skikkelig ut mellom øktene, og da er Stressless med sin verdenskjente komfort en sikker og meget populær løsning. Innen skip og offshore samarbeider vi tett med både verft og rederi, og tilbyr alt fra totalløsninger til enkelleveranser, forteller Gunnar Bratland som er regionsansvarlig for Ekornes Contract AS.

De 26 forsyningsskipene skal bygges ved to verft i USA, for det amerikanske rederiet Hornbeck Offshore Services.  Skipene er forsyningsskip, såkalte PSV, til olje og gassindustrien.

Bildet: 

På Ekornes Bua: Maritime Møbler AS, Otto Hammerø, Irene Danielsen, Kari Tolaas. Ekornes Contract AS, Gunnar Bratland