Stressless

Stressless — Ekte komfort


Møbelproduksjon er dypt forankret i våre nordiske røtter og forteller historien om hvem vi er. Det er et håndverk perfeksjonert av familiene våre, i Sykkylven, i over 80 år. Dette er vår arv og den er vi stolte av.

M
ålet har alltid vært uslåelig sittekomfort i elegant skandinavisk design. Du skal vite og føle når du lener deg tilbake i en Stressless. Vi leverer enkelt og greit; komfort fra topp til tå.


Gleden ved komfort

Komfort kommer ikke av seg selv. Det handler om menneskene, omgivelsene, riktige materialvalg og alle de innovative tankene vi setter i produksjon. Det er dette som har vært drivkraften helt siden starten i 1934.

Se hvordan Stressless blir til
   .
Stressless E200

De unike putene i våre hvilestoler og sofaer omfavner og støtter kroppen din bedre enn noen andre. I tillegg har vi utviklet flere systemer som jobber sammen med kroppen for å optimalisere sitteopplevelsen. Møbelet skal følge dine bevegelser, ikke omvendt. Vår nye integrerte fothviler er plassbesparende og gir økt funksjonalitet i perfekt harmoni med den uslåelige Stressless®-komforten – uten å gå på bekostning av stil og design. Fothvileren ligger elegant gjemt under setet, kjøres ut med et lett trykk og kan justeres i lengden – slik at den passer alle.

Vi tilbyr våre sittemøbler i flere forskjellige hud- og tekstilkvaliteter. Du kan selvfølgelige også få dem i den fargen du ønsker. Ingen smak er lik – og det viktigste for oss er at du får et møbel som svarer til både ønske, behov og velbehag. Vi har flere forskjellige typer understell å velge blant til våre hvilestoler. Alle er optimalisert for å ivareta den velkjente Stressless-komforten. Slik at du skal finne det som passer best til både smak og interiør. Er det noe vi aldri går på akkord med, så er det komforten.

Finn forhandler

Stressless® sofaene og hvilestolene har et universelt og allsidig formspråk. De vil alltid sette sitt preg på interiøret ditt - uansett om du går for det nordiske, stilrene, eller den røffe og urbane stilen som følger byens bankende hjerte.

Les mer