LegComfort™ – vår nye elektriske, integrerte fothviler med kun et knappetrykk


Med LegComfort™-systemet tar Stressless® vår enestående komfortopplevelse et betydelig steg videre. Den nye integrerte fothvileren skaper presedens innen bransjen gjennom dens økte funksjonalitet samtidig som den har bevart en elegant design. De nye Stressless LegComfort™-modellene er friksjonsløse, raske og i høyeste grad komfortable, og viderefører vårt engasjement som innovatører av komfort. Og viktigst av alt, denne mekanismen fungerer i perfekt harmoni med den uslåelige Stressless®-komforten.


Det nye LegComfort™-systemet – den elegant integrerte fothvileren

Et lett knappetrykk løfter den skjulte fothvileren for å gi leggene og føttene nødvendig komfortabel støtte. Takket være LegComfort™-systemet kan Stressless® hvilestoler og sofaer nå tilby enda mer komfort. Den plassbesparende integrerte fothvileren kan perfekt tilpasses til individuelle kroppstyper og gir en enestående komfortabel sitteopplevelse. LegComfort™-systemet fås i alle hvilestolmodeller med Classic-baser i størrelse M og L, i tillegg til de to nye sofamodellene Stressless® Breeze og Stressless® Lux. En valgfri batteripakke er også tilgjengelig, slik at du kan nyte LegComfort™-systemet trådløst.

Hvorfor LegComfort

1. RASKERE
LegComfort™-systemet betjenes enkelt med et lett trykk på berøringssensitive knapper og er raskere enn sammenlignbare systemer.

2. JUSTERBART
Lengden på fothvileren kan tilpasses individuelt til egen benlengde.

3. LENGRE
LegComfort™-systemet kan dras lengre ut enn de fleste sammenlignbare systemer.
Stressless Live hvilestol med LegComfort

  • Den elegante og slanke designen gjør det enkelt å komme ut av setet og gir bevegelsesfrihet selv når fothvileren er hevet.
  • LegComfort™-systemet er også kombinert med de populære Stressless® Glide- og Plus™-systemene. Dette betyr at korsryggen og nakkeområdet får den optimale støtten som trengs.
  • Frontenden på fothvileren tilpasses automatisk til posisjonen av foten, slik at anklene og hælene får optimal avlastning.
  • Alle Stressless®-modeller med LegComfort™-systemet kommer med 10-års garanti på stålrammen og interne mekanismer. I tillegg får du 5-års garanti på alle elektriske deler
    Fothvileren er skjult under setet og glir frem ved hjelp av et lett trykk på de elegant integrerte knappene på sidene av setet.
  • Fronten på fothvileren er vinklet for maksimal avslapping, og muliggjør en naturlig vinkel på anklene i alle posisjoner.

Tilgjengelighet

LegComfort™-system er tilgjengelig på alle Stressless® Classic-stoler i størrelse M og L og på to Stressless®-sofaer – Stressless® Breeze og Stressless® Lux.

Inspirasjon